Eigenaren krijgen intensieve coaching bij de opvoeding en training van hun hond. Niet alleen tijdens de lessen, maar ook daar buiten. Alle ingeschreven cursisten kunnen onbeperkt hun vragen aan “Ik wil een gehoorzame hond” mailen. Als een ingeschreven cursist via de mail een vraag stelt of een probleem voorlegt, wordt deze mail binnen 1 werkdag door “Ik wil een gehoorzame hond” beantwoord.

Voor acute vragen/problemen kunnen ingeschreven cursisten telefonisch contact opnemen met “Ik wil een gehoorzame hond”. Indien “Ik wil een gehoorzame hond” Het kan natuurlijk zo zijn dat er activiteiten plaats vinden, waardoor de telefoon niet direct wordt beantwoord. De cursist kan dan een bericht in spreken met vermelding van naam en telefoonnummer. De cursist wordt dan binnen 1 uur teruggebeld.

Waar bestaat deze training & coaching uit:

Zoals u op de welkomstpagina al heeft kunnen lezen, lever ik maatwerk. De opvoeding van de hond staat centraal, de wensen van de eigenaar zijn daarbij leidend. U bepaalt in grote mate zelf wat u wilt leren en wat u uw hond wil laten leren. Er wordt oplossingsgericht les gegeven. Alle honden, ongeacht ras of leeftijd zijn welkom.

Geen vaste ‘dogmatische’ trainingsmethode ik beheers alle bestaande trainingsmethoden en bepaal per combinatie baas/hond welke methode het best past. Uitgangspunt hierbij is een positieve trainingsmethode. Ik ben geschoold in didactische vaardigheden. Ik kan verschillende trainingsmethoden binnen één les toepassen en eigenaar en hond optimaal begeleiden. Ik geef praktijkgerichte lessen, waarbij aandacht wordt gegeven aan probleemgedrag en "de hond in de praktijk". Wandelen, de wijk in, verzorging, etc., in plaats van uitsluitend oefeningen als ‘volg!’, ‘zit!’ en ‘af!’